YOGA XXL 2023

Drie gekleurde jonge mensen stretchen in een natuurgebied.

SAVE THE DATE: YOGA XXL 2023

Flyer YOGA XXL 2023.

Ben je er ook (weer) bij?
SAVE THE DATE: YOGA XXL
Weekend: 12, 13, 14 mei + optioneel 15 mei
Prijscategorie inclusief comfortabele tweepersoonskamer voor jezelf + 2 driegangen diners + uitgebreid ontbijtbuffet + zwembad, sauna vanaf: 350 euro, VANAF 8 aanmeldingen.

Ook al is de datum nog ver weg, zou het fijn zijn als je vóór 31 december laat weten of je erbij bent. Vragen hoor ik graag. Hartelijk dank, namasté Jennifer.

Aanmelden voor het YOGA XXL 2023 kan bij Jennifer & Lunice Heuvel.

Reviews

Review van twee personen die hebben deelgenomen aan de Yoga Get Away.

Morice:
Jennifer is een toegewijde yoga docente. Ze heeft haar eigen unieke stijl en straalt een en al rust uit en geeft vertrouwen. In corona-tijd begonnen met digitale lessen en voor mezelf bijzonder om te zien waar ik na ruim 2 jaar sta. Hoe mijn lijf soepeler, sterker en toch ontspannen aanvoelt; ik me mentaal krachtiger voel. Heerlijk! Hoe vanuit digitaal lessen/contacten mooie vriendschappen kunnen ontstaan. Heel bijzonder. Ze gaat opzoek naar de finesses en perfectie in houdingen, maar ook het organiseren van de Yoga Get Away was spannend, bijzonder en een groot succes. Kan niet wachten wat ons nog meer te wachten staat… Keep it up!

Jennifer S:
Het Boshotel was een perfecte locatie voor de retraite. Maaltijden uitstekend en betaalbaar, kamer goed, omgeving heel goed, in de natuur, goed programma, vrije tijd aangenaam, locatie top. Een persoonlijk ontspannen YGA met veel hilarische momenten!

Terugblik: Yoga Get Away 2022

Flyer Yoga Get Away 2022.