Nagenieten

Twee dames staan lachend en gearmd voor een bus van Garage Ricky.

Nagenieten

Twee weken samen met Fariel Soeleiman, an Amazing, Talented, Beautiful, Inspiring, Passionate, Gracious Young Lady die naar Suriname is afgereisd om de Earcatch-app te brengen voor slechtzienden en blinden voor een optimale film/bioscoop beleving.

Het is een fantastische theater-ervaring geworden in Theater Thalia dankzij Humphrey Bergraaf en Djina Bergraaf-Sanchit die minder dan 10 minuten na de kennismaking antwoordden: “JA!”

Let’s talk about liefde voor Suriname, liefde voor de samenleving, liefde en begrip voor de “anderen” onder ons.

Deze app is bedoeld om de quality of life te verhogen, om eindelijk een keer samen met familie en vrienden de film optimaal te beleven.

De eerste voorstelling in Theater Thalia was met kinderen en de tweede voorstelling was vandaag.

Lafu!

Dat was ook bijzonder, want door het lachen van de mensen die geen of nauwelijks beeld zien, wist je dat de doelgroep dankzij de audiodescriptie midden in de film zaten.

Gelukkig!

Een Nederlandstalige film: Bon Bini Holland, waarin Jandino Asporaat verschillende rollen vertolkt en onze eigen Jorgen Raymann ook een mooie rol vertolkt.

Zo fijn om ook mijn kind Ian Darthuizen in actie te zien als cameraman van het 10 Minuten Jeugd Journaal.

Dankbaar!

En die sponsoren!!! Naast Theater Thalia, HB Business Group, HB Media & Rethink Advisory voor airconditioned zalen en popcorn, ook Stg. RK Begraafplaats Suriname, Telesur, Garage Ricky en die bijzondere donateurs die niet genoemd willen worden.

Die geweldige vrijwilligers, de leiding van het blindencentrum en die prachtige mensen waar dit allemaal voor bedoeld is.

“HISTORY was made!”

~ Lunice heuvel

Ik heb vandaag mensen ontmoet die voor het eerst in hun leven een theater-ervaring hebben gehad en dan nog een film-ervaring!

Dank je wel, Fariel Soeleiman!

Ik geniet nog na…