Het jaarlijkse Compliance Congres in Suriname voor de publieke en private sector is terug!

Logo Tabto Group. Nationaal Compliance Congres: 20, 21 en 22 februari 2023. Complicance Ensures Good Governance. Logo partners.

Nationaal Congres 2023

Van 20 tot en met 22 februari 2023 wordt voor de 3e maal het Nationaal Compliance Congres (NCC2023) georganiseerd in Suriname voor de publieke en private sector. Registreer via ncc.tabtogroup.com!

NCC2023 heeft als overall thema ‘Compliance Ensures Good Governance’, een afwisselend programma met professionele sprekers, interessante Inleidingen, actuele Masterclasses en uiteraard het afsluitend boeiend Nationaal Compliance Debat. Met dit Congres beoogt TABTO Group bij te dragen aan de Compliance informatievoorziening van de gehele samenleving en de samenwerking tussen stakeholders in deze transitieperiode van Suriname te bevorderen en zo een mogelijke grey- of blacklisting van Suriname met z’n allen te voorkomen.

Krijg inzichten en leg contacten tijdens het jaarlijks Nationaal Compliance Congres voor de publieke en private sector, met Masterclasses over actuele onderwerpen van invloedrijke leiders, allen kennis- en ervaringsdeskundigen o.h.g.v. Compliance en Good Governance. Voor het 3e jaar komen professionals face-to-face bijeen om best practices te benchmarken en de nieuwe tactieken en strategieën te leren om hun complianceprogramma’s te verbeteren.

Het maakt niet uit hoe goed u denkt een onderwerp te kennen, u zult zeker iemand tegen komen die waardevolle perspectieven, inzichten en ervaring kan bieden die u kunt toepassen om de effectiviteit van uw nalevingsprogramma te vergroten.

Masterclasses

Wij hebben wederom gezorgd voor diverse (inter)nationale professionele sprekers die hun kennis- en ervaring op het gebied van Compliance en Good Governance zullen delen.

 • Mr. Roy Baidjnath Panday, coördinator van de Project Implementatie Unit (PIU) van het Anti-Money Laundering Programma.
 • Winston Wilson, Senior Partner TABTO Group N.V. met meer dan 25 jaar ervaring in B2B Strategic Management Consulting en Public-Private partnerships.
 • Jimmy Bousaid, Financial Consultant, regeringscommissaris van de Centrale Bank van Suriname, NRA-sectordeskundige van het bankwezen en ex-directeur Hakrinbank.
 • Robin F., register accountant en partner van ILP BDO Suriname N.V., de onafhankelijke administrateur van de Suriname Extractive Industries Transparancy Initiative.
 • Sandy Cameron, president-directeur DE NATIONALE ONTWIKKELINGSBANK VAN SURINAME N.V. (NOB).
 • Nailah van Dijk LLM, CAMS, AMLCA, een gecertificeerd Anti-Money Laundering Compliance expert, advocaat en lid van het Advocaten Tuchtcollege.
 • Romario Mamatoe heeft als risicomanager ervaring opgedaan in het opzetten en implementeren van Risk Management Raamwerken.
 • Peter Diekman, forensisch accountant en hoogleraar Corporate Governance aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname en de Erasmus University Rotterdam (Nederland).
 • Gino Campbell, CPA, CGMA, CAMS is een andere topper is uit het Caraïbisch gebied die bijna acht jaar algemeen directeur is geweest van de Gaming Control Board van Curaçao (GCB).
 • Harm Groot Kormelink, KYC Client Director Benelux.
 • David Zwarts, directeur van de Delta Capita Academy.

Daarom zijn deze masterclasses in het bijzonder interessant voor onze financiële dienstverleners en institutionele beleggers (de pensioenfondsen). Menselijke intelligentie blijft de sleutel tot preventie, detectie, rapportage, onderzoek en ontmanteling van financiële criminaliteit en georganiseerde misdaad. Het trainen van professionals die zich bezighouden met Governance, Risk & Compliance is derhalve van groot belang.

Tabto Group

Tabto Group NV is een professionele organisatie opgericht door ervaren professionals die hun sporen in zowel het binnen- als buitenland hebben verdiend en derhalve beschikken over een nationaal en internationaal deskundig netwerk.

Vanuit onze Surinaamse achtergrond en onze jarenlange ervaring in diverse sectoren kunnen wij op elk niveau in uw bedrijf de noodzakelijke ondersteuning bieden.

Onze dienstverlening is gericht op het gebied van (New) Business development, Intermediary, Business Advisory, Projectmanagement, Business Matchmaking en Recruitment & Training.