Connecting The Dots Suriname - Lunice Heuvel

Voor jou

Wat bieden wij?

Organisatie advies, Training & Coaching

Is de organisatie toe aan verandering? Wordt het gewenst resultaat niet langer behaald? Bij organisatie advies wordt ondersteuning geboden bij diverse vraagstukken over de operatie en ook bij het inzichtelijk maken van de noodzaak om veranderingen door te voeren.

Deze adviezen kunnen ook door ons worden uitgevoerd.

Executive Coaching van Top Management en In-company trainingen met als doel Performance en Job Satisfaction te verbeteren.

Human Resources Business Partnership Program

Capiciteitsversterking van de Human Resources Manager om die een strategische positie aan de directie tafel te garanderen.

Een kritische kijk op de bestaande HR- cyclus, die optimaliseren en daar waar nodig wijzigingen aanbrengen.

Recruitment

Recruitment en detachering voor de perfecte match tussen werkgever en werknemer/ opdrachtgevers en professionals.

Project Management

De uitvoering van diverse projecten met de ondersteuning van experts op basis van gecombineerde bedrijfstechnische disciplines. Dit houdt onder andere in: organisatie advies, herstructurering en ondersteuning bij verander processen.

Business Classes & Workshops

Op basis van ons portfolio van expertise bieden wij in-house, individuele, groeps en online supported business classes en workshops. De professional krijgt hands-on tools uitgereikt.

Business Representation

Vertegenwoordiging van professionals of bedrijven om opportunities te identificeren en voor het creeren van een business network. Hiertoe behoren onder andere ook het bieden van een podium, business roadshows en virtuele administratieve assistentie.