Over mij

 

Mijn ambitie is om continu te ontwikkelen en te groeien en verbeteringen aan te brengen door middel van verandering. Ik wil graag bedrijven en particulieren ondersteunen die deze ambitie delen.

Ik word geïnspireerd door de perfecte match tussen bedrijf en individu, door de ontwikkeling en vertaling van gedeelde waarden van het bedrijf in combinatie met het bevorderen van persoonlijke en professionele groei van het individu. Het doel is om een ​​prettige werkomgeving te creëren en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Bovendien ben ik erg enthousiast en zet ik me in om inspirerende mensen een podium te bieden, waardoor zij anderen kunnen bemoedigen en  waarmee zij een impact hebben op positieve ontwikkelingen en veranderingen. 

Ik ben creatief en maak gemakkelijk contact en ben in staat om de verschillende uitdagingen aan te gaan waarmee bedrijven en individuen worden geconfronteerd.

Mijn sociale activiteiten en hobby’s zijn: yoga en fitness, fotografie, lezen, muziek en reizen.

Ik promoot graag een gezonde levensstijl voor het individu als basis voor gezonde gezinnen, gezonde organisaties (om de prestaties en productiviteit te verhogen) en gezonde gemeenschappen beginnend bij Suriname.

Lunice Heuvel

Founding Director